Ultimate BCAA Powder 12000

0
1070

ultimate-bcaa-powder-12000Bugün herkes tarafından bilenen bir marka olan Ultimate firmasının BCAA ürününü inceleyeceğiz. Herkes tarafından tercih edilmesinin sebebi ise servis sayısının fazla ve fiyatının diğer BCAA ürünlerine göre daha uygun olması.

Ancak tat bakımından birçok kişi bu ürünü kullanmak pek istemiyor. Piyasada genelde karpuz aromalısı bulunuyor. Karpuz aromalısı ise nedendir bilinmez genzi acayip şekilde yaktığını birçok kullanıcı belirtmiş durumda. Bu nedenle ürünü kullanırken fazla su ile içmek daha mantıklı geliyor. Bir diğer kötü yanı ise diğer ürünlere göre daha zor karışıyor.

1 – ) Ürünün İçeriği

Ultimate BCAA Powder 12000’in içinde 6000mg BCAA ve türevleri bulunmaktadır. Yaklaşık 5 cal olan 1 gram karbonhidrat bulunan bu ürün BCAA ihtiyacımızı karşılayacak durumda.

ultimate-bcaa-powder-12000-besin-degerleri

2 – ) Tat

Ultimate BCAA Powder 12000 karpuz aromalı ve limon aromalı olarak karşımıza çıkmakta. Piyasada en çok karpuz aromalısı bulunmaktadır. Bu ürünün karpuz aromalısını fazla su ile karıştırmadan içmeye çalışırsak genzimizi yakıp midemizi bulandırabilir. Tat bakımından çok iyi ürün olduğunu söylememiz pek mümkün değil.

3 – ) Çözünürlük

Bu ürün çözünürlük bakımından diğer ürünlere nazaran sınıfta kalmış durumda. Çünkü su ile birçok kez karıştırdıktan sonra tam olarak çözünebiliyor. Ayrıca gelen yorumlara bakarsak suyun üstünde bazı toz parçacıklarının baloncuk şeklinde şiştiğini söyleyenler bile var. Açıkçası çözünürlük bakımından çok iyi bir ürün olduğunu söylememiz pek mümkün değil.

4 – ) Etki/Performans

BCAA ürünlerinden etki ve performans beklemek biraz anormal olur. Çünkü BCAA’lar kasların yıkılmasını önlemek ve yeni kas oluşumu için gerekli aminoasit çeşididir. Ancak kullanan bazı kişiler iyi yönde etki gördüklerini söylemekteler.

5 – ) Kullanım Tavsiyesi

Yeni başlayanlar için antrenman sonrası, Orta ve Profesyonel sporcular için ise antrenman öncesi ve sonrası kullanılması önerilir.

6 – ) Kullanım Şekli

Spordan 30dk önce ya da hemen sonra 2 ölçeği 200ml su ile karıştırarak alınız.

 

7 – ) İnceleme Özeti

Ürünü çikolatalı proteinle birlikte karıştırarak kullanırsanız çikolatanın tadını yok ediyor malesef. Karpuz tadı da çok ağır olduğu için midenizi bulandırabilir ve genzinizi yakabilir.

Onun dışından dış kabını çok beğenmedim ancak ölçeği güzel düşünülmüş ve uzun ölçek koyulmuş. Böylece kabın içerisinde ölçeği aramakla uğraşmıyorsunuz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.