Grenade Glutamine %100 Pure L-Glutamine

0
656

Grenade Glutamine %100 Pure L-GlutamineÜrünlerinin ismine verdikleri askeri terimler ile dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Grenade firması pre-workout ve yağ yakıcı ürününden sonra bcaa ve glutamin ürünlerin de piyasaya sunmuş bulunmaktadır. Bu yazımızda yeni çıkan Grenade Glutamine %100 Pure L-Glutamine’ni ele alacağız. İlk olarak firma her zaman kalitesi ile ismini üst sıralarda tutmayı başardı bakalım bu çıkarmış oldukları glutamin ürününde nasıl bir başarı sağlamışlar.

1) Ürünün İçeriği

Aşağıdaki tabloda yer almamasına karşın ilk olarak söylemek istediğimiz. Bir kutuda toplam 100 servis içermesi buda uzun süre kullanım için oldukça ideal bir miktar. Bunun yanında yağ ve karbonhidrat oranı 0’dır. Son olarak ürünü temsil eden içerik olan glutamin miktarı ise 5 gram olarak görüyoruz bu miktar normal bir sporcu için günlük ihtiyacının %60’ını karşılamaya yetecek kadar iyi bir oran.

% Günlük Değer**
Servis Miktarı: 5 Gr
Servis Sayısı: 100
Enerji 20kcal **
Yağ 0mg **
Karbonhidrat 0mg **
Glutamin 5gr **
** Günlük değerler saptanamamıştır.
Grenade Glutamine’in önemli özellikleri:
  • Özel bir formulize yöntemiyle üretilmiş olması
  • Yüksek emilim oranı sahip
  • %100 saf Glutamin amino asidinden oluşması
  • 1 kutuda 100 servis

2 ) Tat & Çözünürlük

Çoğu glutamin ürünü gibi bu üründe saf yapısından dolayı herhangi bir aroma içermemektedir. Su ile karıştırıldığında tadı hissedilemeyecek kadar azdır. Çözünürlük ise 250 ml su ile kolayca karışmaktadır.

3) Kullanım Tavsiyesi

Başlangıç Seviye

1. seviye işaretli kısma kadar doldurulmuş ölçeği 250 ml su ile karıştırarak antrenmandan sonra alınız.

Orta Seviye, İleri Seviye

1. seviye işaretli kısma kadar doldurulmuş (5 gr) ölçeği 250 ml su ile karıştırarak antrenmandan önce ve sonra alınız. Antrenman olmayan günler gün içerisinde 1 ölçek alabilirsiniz.

İnceleme Özeti

Grenade Glutamine %100 Pure L-Glutamine supplementini gymturk olarak tüm detaylarını incelemeye aldık. Kısa bir özet geçmek gerekirse ürün içerik bakımından iyi durumda lezzet konusunda maalesef ki birşey söyleyemiyoruz. Çünkü saf bir aromaya sahip, içerik kısmında bizi en çok dikkat çeken özelliği ise bir kutuda 100 servis içermesi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.