Grenade BCAA 8:1:1

0
753

grenade_bcaa_811_150_kapsul_7595

Grenade firmasının supplement pazarına yeni sunduğu Grenade BCAA 8:1:1 ürününü incelemeye alacağız. Firmanın bundan önce piyasada yağ yakıcı ve protein tozu ürünleri varken BCAA içerikli ürününü üreterek piyasaya sürdü. Şuana kadar piyasada ki ürünleri zaten oldukça kaliteydi.

1 ) Ürünün İçeriği

İlk olarak servis sayısına bakacak olursak ürün 30 servisten oluşuyor. Bu miktarın az olduğunu söyleyebiliriz. İçerisinde ki toplam BCAA miktarını 3 gramdır. Bu değeri birçok kişi 2 kapsülde 3 gram BCAA olduğunu düşünüyorduk ancak 5 kapsülde 3 gram BCAA olduğundan bu ürün biraz hayal kırıklığı yarattı.

% Günlük Değer**
Servis Miktarı: 5 Kapsül
Servis Sayısı: 30
Enerji 0kcal **
Yağ 0mg **
Karbonhidrat 0mg **
Lösin (BCAA) 2400mg **
İzolösin (BCAA) 300mg **
Valin (BCAA) 300mg **
** Günlük değerler saptanamamıştır.
Grenade BCAA 8:1:1’in dikkat çeken özellikleri: 
  • 8:1:1 oranında BCAA
  • Yüksek Lösin oranı

2 ) Tat & Çözünürlük

Ürün kapsül formunda olduğu için herhangi bir tadı bulunmamaktadır ve bir çözünürlüğe sahip değildir.

3 ) Kullanım Tavsiyesi

Başlangıç Seviyesi

Antrenmandan 30 dk. önce 1 porsiyon (5 Kapsül) tüketiniz. Antrenman olmayan günlerde sabah uyandığınızda 1 porsiyon (5 Kapsül) tüketebilirsiniz.

Orta Seviye
Antrenmandan 30 dk. önce 1 porsiyon (5 Kapsül) tüketiniz. Antrenmandan sonra 1 porsiyon (5 Kapsül) daha tüketilebilir. Antrenman olmayan günlerde sabah uyandığınızda 1 porsiyon (5 Kapsül) tüketebilirsiniz.
İleri Seviye
Antrenmandan 30 dk. önce 1 porsiyon (5 Kapsül) tüketiniz. Antrenmandan sonra 1 porsiyon (5 Kapsül) daha tüketilebilir. Antrenman olmayan günlerde sabah uyandığınızda 1 porsiyon (5 Kapsül) tüketebilirsiniz.

4) İnceleme Özeti

Grenade BCAA 8:1:1 ürününde hayal kırıklığına uğradığımızı söyleyebiliriz bu kadar kaliteli bir markaya böyle bir ürün yakışmamış malesef. Yukarıda da belirtiğimiz gibi hem servis sayısı hemde toplam BCAA miktarı bakımından diğer ürünlerin yanında pasif kalmış bir üründür. Ürünü satın almanızı sağlayacak tek şey sadece ismidir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.